3. Aukció 2017. november 28.

3. Aukció 2017. november 28. Dátum:

2017-11-16 - 2017-12-28

Kollekcióban szereplő művészek:

Engel Tevan István, Egresi Zsuzsa, Balla Margit, Istókovits Kálmán, Láng Rudolf, Szabó Vladimir, Gross Arnold, Kondor Béla, Szalay Lajos, Solti Gizella, Pálfi Balázs, Bálint Endre, Kemény Zoltán, Kiss Ilona, Vetlényi Zsolt, Holló Anna, Duray Tibor, Szladovics Gusztáv Vilmos, Victor Vasarely, Gerzson Pál, Tevan Margit, Korga György

Galériánk 3. - a Premier galériával közösen szervezett  - aukciója is bővelkedik izgalmas grafikai művekben. Igyekeztünk a galériánkhoz szorosabban kötődő művészek alkotásaiból többet is őszi aukciónk anyagába beválogatni. Ennek értelmében szívesen ajánljuk figyelmükbe többi között Balla Margit, Engel Tevan István, Kiss Ilona, Holló Anna grafikai műveit. Galériánk klasszikusai is helyet kaptak az anyagban, így licitálhatóak lesznek Bálint Endre, Kondor Béla, Gross Arnold és Szalay Lajos művei is. Ritkaságok is lesznek, ilyen Gerzson Pál festménye 1975-ből, illetve Solti Gizella különleges technikával készült művei: a Szigligeti füvek és a Gyönyörök kertje. Apró műtárgyak is színesítik a kínálatot, Tevan Margit kedves dísztálkái és díszdoboza szintén megszerezhetőek lesznek az aukción. Böngésszenek kedvükre és írjanak, vagy hívjanak minket, ha érdeklődésüket felkeltette valamelyik műtárgy!

Honlapunkon is megismerhető az aukciós anyag nagy része, és az axioart honlapján letölthetik a teljes katalógust az alábbi linkről:

https://www.axioart.com/aukcio/2017-11-28/a-premier-es-a-jaszi-galeria-kozos-aukcioja

Az aukciós anyag már megtekinthető a Bálna Budapest épületében lévő bemutatóhelyünkön!

 

 

 

 

 

Kollekcióban szereplő műtárgyak

További kollekciók